Covid och Influensa

Jag följer sedan starten Socialstyrelsens hygienrutiner, men under epidemin så är det minst 10 minuter mellan varje kund, så ni undviker att mötas. Det finns handsprit i entrén och på toaletten. Jag rekommenderar att du tvättar händerna och använder handsprit före och efter behandling. Jag arbetar alltid med visir, handskar, munskydd och förkläden. Behandlingen utföres enligt Socialstyrelsens hygienkrav. Jag har genomgått Karolinska Institutet och Socialstyrelsens två utbildningar om smittskydd vid Covid-19 för svensk hälso- och sjukvårdspersonal och socialtjänst. Det finns handsprit i entrén och på toaletten, använd gärna mask och om du inte har någon så kan du få en av mig när du får din behandling. Max 1 kund får vistas i lokalerna.

Känner du dig snuvig har torrhosta och feber eller bara känner dig sjuk, så stanna hemma och kontakta mig.