Klassisk Svensk Massage

Massageterapeut kan lite mer

Massageterapeut Inom massage arbetar man med kroppens mjukdelsvävnader (hud, bindväv och muskler). Inom detta yrkesområde krävs fördjupade kunskaper, färdigheter och kompetenser  bland annat i massage  och muskeltöjningar. En massör arbetar både i friskvårdande och förebyggande syfte med att förebygga muskelspänningar som skulle kunna förorsaka skador och problem vid senare tillfälle.  En massageterapeut arbetar även med behandling av specifika skador och besvär i rörelseapparaten.

Apoteks

Allt du behöver göra är att sätta dig framför datorn och söka efter ett apotek som säljer alla typer av receptbelagda läkemedel, så är du redo. Dessutom är bekvämligheten med onlineapotek nyttapotek.com också en stor faktor till varför fler människor väljer att köpa receptbelagda läkemedel på nätet i stället för i sina egna lokala butiker.

En massageterapeut har fördjupade kunskaper  i sjukdomslära, skadelära, fysiologi, muskelfunktionsdiagnostik och behärskar förutom massage och muskeltöjningar oftast ytterligare en eller flera massageterapeutiska metoder.